• 49 Av. Petre Cretu street, Ground floor, 1st District, Bucharest
  • (004) - 031 10 509 58
  • office@gplex.ro

Echipa

Echipa noastră este compusă din parteneriate stabilite cu avocaţi, practicieni în insolvenţă, mediatori, experţi contabili, notari, traducători majoritatea cu o dublă specializare şi pregătiţi să furnizeze suportul necesar în timp real.

 

 

Călin Giurgiu

Avocat Coordonator şi Practician în Insolvenţă

 

Cu peste 20 ani de activitate a dobândit o experienţă juridică impresionantă, gestionând o gamă largă de litigii complexe în domenii precum dreptul muncii, insolvenţă, faliment, reorganizări, litigii între acţionari, litigii legate de privatizare, asigurări, proprietate industrială, imobiliar, etc.

 

Pe lângă calităţile de avocat pledant, expertiza lui se extinde şi asupra dreptului afacerilor, domeniului imobiliar, concesiunilor, infrastructurii, inclusiv proiecte de reorganizare voluntară sau judiciară.

 

Calităţile manageriale, precum şi înţelegerea solidă a pieţei şi a mediului de afaceri, îi permit lui Călin Giurgiu să susţină echipa de parteneri specializaţi în scopul administrării eficiente a serviciilor oferite clienţilor noştri.

 

Este membru al Baroului Bucureşti, Uniunii Naţionale a Barourilor din România şi al Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România, acţionând atât ca avocat, dar şi ca practician în insolvenţă, administrator sau lichidator judiciar. Vorbeşte fluent engleză şi franceză.

 

Contact: calin.giurgiu@gplex.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.